Skaffa elbil och laddbox med miljömärkt el

Att elbilar är bättre för miljön än alternativen är nog de flesta medvetna om. Vissa som egentligen vill skaffa en elbil oroar sig över hur de ska hålla bilen laddad, men det finns bra och effektiva lösningar på detta. Här hittar du tips på vad som gäller, så att du slipper oroa dig.

Laddningsfrågan är ofta det som kommer upp när folk tänker på att skaffa elbil. Men det finns en bra lösning – besök Telge Energi på https://telgeenergi.se/laddbox/ och skaffa en laddbox till din bil. Detta är bättre än vanliga eluttag när det gäller att ladda bilen, då det inte bara är säkrare, utan också mycket snabbare och effektivare. Du installerar med fördel boxen i garaget eller på en stolpe där du parkerar bilen. För den som gör det allt mer populära valet att skaffa en miljövänlig elbil så är det också bäst att ta ytterligare ett steg för att vara rädd om miljön, och att skaffa boxen från ett företag som erbjuder miljömärkt el.

Fördelar med att skaffa laddbox till din elbil

• Du har tillgång till laddning vid hemmet, och behöver inte förlita dig på att du kan ladda bilen vid din arbetsplats – om det erbjuder laddning av elbilar – eller vid publika laddningsstationer som är dyrare än egen laddning.
• Laddboxen erbjuder en snabb och effektiv laddning, vilket innebär att du inte behöver oroa dig över att din bil inte hinner blir fulladdad under natten innan du ska köra till jobbet dagen därpå, vilket kan ske om du förlitar dig på vanligt eluttag – laddboxar är upp till omkring tio gånger snabbare på att ladda bilen.
• Du kan få ett ekonomiskt stöd som täcker upp till 50 procent av kostnaden när du väljer att installera egen laddbox; detta erbjuds för att vidare uppmuntra övergången till miljövänliga alternativ.